НАЗИВ РОБЕ |
11.06. |
Пројино брашно |
80-90 |
Кромпир -млади |
80-100 |
Пасуљ |
200-400 |
Паприка |
200-300 |
Парадајз |
120-200 |
Краставци |
80-100 |
Тиквице |
60-80 |
Цвекла |
100-120 |
Спанаћ |
200 |
Купус |
80 |
Целер |
300 |
Першун веза |
30 |
Шаргарепа |
100-120 |
Зелени лист купуса |
50-60 |
Зелена салата |
40 |
Црни лук |
80-100 |
Бели лук |
700-800 |
Шампињони |
200 |
Броколи |
200 |
Празилук |
200 |
Карфиол |
180 |
Плави патлиџан |
250 |
Кисели купус |
120 |
Млади лук (веза) |
30-40 |
Корнишони |
120 |
Ротква |
80 |
Ротквице |
30-40 |
Боранија |
300 |
Крушке |
300 |
Јабуке |
40-100 |
Боровнице |
|
Трешње |
200-250 |
Kаисије |
280 |
Мед |
800-1000 |
Нектарине |
350 |
Брескве |
160 |
Суве шљиве |
500-600 |
Лубенице |
70 |
Купине |
|
Малине |
|
Шљиве |
|
Јагоде |
150-200 |
Лимун |
140-150 |
Јужно воће |
120-280 |
Лешници 1кг |
1000-1200 |
Језгра ораси |
800-1000 |
Очишћена живина |
200-370 |
Јаја |
8-14 |
Кајмак |
600-850 |
Сир |
250-500 |
Пршута |
900-1900 |
Сланина |
350-800 |
Суџук |
800 |
|
11.06. |
СТОЧНА ПИЈАЦА |
|
Телад |
|
Дебеле свиње |
150 |
Прасад |
240-250 |
Овце |
120-130 |
Јагњад |
240 |
Пшеница |
30 |
Кукуруз |
30 |
Јечам |
30 |
ШАРАН |
399 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ |
460 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ |
359 |
ГИРИЦЕ |
149 |
ОСЛИЋ ХЕК |
409 |
ФИЛЕТ СОМА |
295 |
СКУША |
349 |
ХАРИНГА |
249 |
ПАСТРМКА |
519 |