НАЗИВ РОБЕ |
16.07. |
Пројино брашно | 80-90 |
Кромпир -млади | 50-70 |
Пасуљ | 200-400 |
Паприка | 100-200 |
Парадајз | 50-100 |
Краставци | 70-100 |
Тиквице | 50 |
Цвекла | 100-120 |
Спанаћ |
|
Купус | 50-60 |
Целер | 250 |
Першун веза | 30 |
Шаргарепа | 100-150 |
Зелени лист купуса | 60-70 |
Зелена салата | 50 |
Црни лук | 80-100 |
Бели лук | 700 |
Шампињони | 200 |
Броколи | 250 |
Празилук | 200 |
Карфиол | 250 |
Плави патлиџан | 200 |
Кисели купус | 120 |
Млади лук (веза) | 50 |
Корнишони | 70-90 |
Ротква |
|
Ротквице |
|
Боранија | 200-250 |
Грешак |
|
Крушке | 150 |
Јабуке | 40-100 |
Боровнице | 800-1000 |
Трешње | 200 |
Kаисије | 150 |
Грожђе |
|
Мед | 800-1000 |
Нектарине | 130 |
Брескве | 130 |
Суве шљиве | 400-500 |
Диње | 80-100 |
Лубенице | 50-55 |
Купине | 400 |
Малине | 600 |
Шљиве | 100-150 |
Јагоде |
|
Лимун | 160 |
Јужно воће | 110-180 |
Лешници 1кг | 1000-1200 |
Језгра ораси | 800-1000 |
Очишћена живина | 200-370 |
Јаја | 8-14 |
Кајмак | 600-850 |
Сир | 250-500 |
Пршута | 900-1900 |
Сланина | 350-800 |
Суџук | 800 |
Вишње | 150 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | 16.07. |
Телад |
|
Дебеле свиње |
|
Прасад | 230-240 |
Овце | 110-120 |
Јагњад | 250 |
Пшеница | 30 |
Кукуруз | 30 |
Јечам | 30 |
ШАРАН |
|
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ |
|
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ |
|
ГИЛИЦЕ |
|
ОСЛИЋ ХЕК |
|
ФИЛЕТ СОМА |
|
СКУША |
|
ХАРИНГА |
|
ПАСТРМКА |