НАЗИВ РОБЕ

 

16.07.

Пројино брашно

80-90

Кромпир -млади

50-70

Пасуљ

200-400

Паприка

100-200

Парадајз

50-100

Краставци

70-100

Тиквице

50

Цвекла

100-120

Спанаћ

 

Купус

50-60

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

100-150

Зелени лист купуса

60-70

Зелена салата

50

Црни лук

80-100

Бели лук

700

Шампињони

200

Броколи

250

Празилук

200

Карфиол

250

Плави патлиџан

200

Кисели купус

120

Млади лук (веза)

50

Корнишони

70-90

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

200-250

Грешак

 

Крушке

150

Јабуке

40-100

Боровнице

800-1000

Трешње

200

Kаисије

150

Грожђе

 

Мед

800-1000

Нектарине

130

Брескве

130

Суве шљиве

400-500

Диње

80-100

Лубенице

50-55

Купине

400

Малине

600

Шљиве

100-150

Јагоде

 

Лимун

160

Јужно воће

110-180

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

Вишње

150

СТОЧНА ПИЈАЦА

16.07.

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

230-240

Овце

110-120

Јагњад

250

Пшеница

30

Кукуруз

30

Јечам

30

ШАРАН

 

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

 

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

 

ГИЛИЦЕ

 

ОСЛИЋ ХЕК

 

ФИЛЕТ СОМА

 

СКУША

 

ХАРИНГА

 

ПАСТРМКА