Р.бр

    

НАЗИВ РОБЕ

 

14.01

 1.

Пројино брашно

80-100

 2.

Кромпир

60-80

 3.

Пасуљ

220-400

 3.

Паприка

200-250

 4.

Парадајз

150-200

 5.

Краставци

250

 6.

Тиквице

150-200

7

Цвекла

80-100

8

Спанаћ

150-200

9

Купус

60-80

10

Целер

250

11

Першун веза

50

12

Шаргарепа

100

13

Зелени лист купуса

80-100

14

Зелена салата

40-60

15

Црни лук

70-100

16

Бели лук

700-800

17

Шампињони

220

18

Броколи

300

19

Празилук

100-150

20

Карфиол

150

21

Плави патлиџан

300

22

Кисели купус

200

23

Млади лук (веза)

40-50

24

Корнишони

 

25

Ротква

100

26

Ротквице

40-50

27

Боранија

 

28

Крушке

120-200

29

Јабуке

50-120

30

Дуње

 

31

Мушмуле

180-200

32

Kаjсије

 

33

Мед

800-1200

34

Нектарине

150

35

Брескве

 

36

Суве шљиве

400-600

37

Лубенице

 

38

Купине

 

39

Малине

 

40

Шљиве

 

41

Грожђе

 

42

Лимун

120

43

Јужно воће

120-250

44

Лешници 1кг

1000-1200

45

Језгра ораси

1000

46

Очишћена живина

279-390

47

Јаја

9-15

48

Кајмак

800-1000

49

Сир

300-500

50

Пршута

1200-2000

51

Сланина

500-1000

52

Суџук

800-1000

 

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

 

Телад

 

 

Дебеле свиње

 

1

Прасад

350

2

Овце

 

3

Јагњад

 

4

Пшеница

38

5

Кукуруз

35

6

Јечам

38

7

Кукуруз

35

8

Јечам

38

 

РИБА

 

 

ШАРАН

499

 

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

529

 

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

389

 

ГИРИЦЕ

149

 

ОСЛИЋ ХЕК

529

 

ФИЛЕТ СОМА

459

 

СКУША

369

 

ХАРИНГА

259

 

ПАСТРМКА

619