Р.бр

    

НАЗИВ РОБЕ

 

22.07

 1.

Пројино брашно

100-120

 2.

Кромпир

70-100

 3.

Пасуљ

250-500

 3.

Паприка

100-300

 4.

Парадајз

70-150

 5.

Краставци

60-100

 6.

Тиквице

50-70

7

Цвекла

100

8

Спанаћ

 

9

Купус

50-70

10

Целер

200-250

11

Першун веза

30

12

Шаргарепа

80-100

13

Зелени лист купуса

50-60

14

Зелена салата

30

15

Црни лук

80-100

16

Бели лук

1000

17

Шампињони

300

18

Броколи

250

19

Празилук

200

20

Карфиол

250

21

Плави патлиџан

300

22

Кисели купус

120-150

23

Млади лук (веза)

50

24

Mлади кромпир

 

25

Ротква

 

26

Ротквице

 

27

Боранија

 

28

Крушке

100-150

29

Јабуке

30-120

30

Трешње

 

31

Диње

70-80

32

Kаjсије

90-100

33

Мед

900-1200

34

Нектарине

70-90

35

Брескве

60-90

36

Суве шљиве

400-550

37

Лубенице

40

38

Купине

500

39

Малине

800

40

Шљиве

50-70

41

Вишње

80-100

42

Лимун

260

43

Јужно воће

130-250

44

Лешници 1кг

1000-1200

45

Језгра ораси

1200

46

Очишћена живина

329-420

47

Јаја

9-18

48

Кајмак

800-1000

49

Сир

300-500

50

Пршута

1200-2200

51

Сланина

500-1000

52

Суџук

900

 

 

 

 

 

22.07.

 

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

1

Телад

 

2

Дебеле свиње

210

3

Прасад

320-340

4

Овце

120-130

5

Јагњад

320-330

6

Пшеница

45

7

Кукуруз

45

8

Јечам

45

 

ШАРАН

799

 

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

 

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

 

ГИРИЦЕ

199

 

ОСЛИЋ ХЕК

549

 

ФИЛЕТ СОМА

579

 

СКУША

419

 

ХАРИНГА

329

 

ПАСТРМКА

699