НАЗИВ РОБЕ

 

30.09

Пројино брашно

120-140

Кромпир

100

Пасуљ

250-500

Паприка

50-200

Парадајз

80-170

Краставци

130

Тиквице

100-150

Цвекла

100

Спанаћ

250

Купус

40-60

Целер

300

Першун веза

30

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

80

Зелена салата

70-80

Црни лук

80-100

Бели лук

600-800

Шампињони

300

Броколи

250

Празилук

200

Карфиол

200-250

Плави патлиџан

100

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

 

Mлади кромпир

200-250

Ротква

150

Ротквице

60

Боранија

200-300

Крушке

60-100

Јабуке

50-100

Грожђе

100-150

Диње

90

Kаjсије

 

Мед

1000-1300

Нектарине

130-160

Брескве

150-180

Суве шљиве

400-550

Лубенице

40

Купине

 

Малине

1000

Шљиве

50-60

Вишње

 

Лимун

240

Боровнице

1000

Јужно воће

150-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000-1200

Очишћена живина

299-420

Јаја

11-19

Кајмак

800-1200

Сир

400-600

Пршута

1300-2300

Сланина

600-1200

Суџук

1000

 

30.09

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

300-320

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

579

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

699