НАЗИВ РОБЕ

 

14.10.

Пројино брашно

150-170

Кромпир

100

Пасуљ

250-500

Паприка

80-250

Парадајз

120-180

Краставци

150

Тиквице

150

Цвекла

100

Спанаћ

200-250

Купус

40-60

Целер

300

Першун веза

30

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

80

Зелена салата

70-80

Црни лук

80-100

Бели лук

700-900

Шампињони

300

Броколи

250

Празилук

200

Карфиол

150-180

Плави патлиџан

80-100

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

 

Корнишони

150-220

Ротква

150

Ротквице

60

Боранија

200-250

Крушке

80-150

Јабуке

50-120

Грожђе

120-200

Диње

90

Ђумбир

800

Мед

1200-1400

Нектарине

 

Дуње

150

Суве шљиве

400-550

Лубенице

40

Купине

 

Малине

1000

Шљиве

50-70

Вишње

 

Лимун

190-240

Боровнице

1000

Јужно воће

150-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000-1200

Очишћена живина

319-420

Јаја

12-19

Кајмак

800-1200

Сир

400-600

Пршута

1300-2300

Сланина

600-1200

Суџук

1200

 

14.10.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

300-320

Овце

120-130

Јагњад

300

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

РИБА

 

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

579

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

699