НАЗИВ РОБЕ

06.09.2019

13.09.2019

Пројино брашно

70-90

70-90

Кромпир/млади

50-60

50-60

Пасуљ

250-350

250-350

Паприка

60-120

60-140

Парадајиз

30-80

40-80

Краставци

50-80

50-80

Тиквице

50-60

50-60

Цвекла

80-100

80-100

Купус

30-40

30-40

Боранија

130-180

130-180

Першун веза

30

30

Шаргарепа

80-100

80-100

Зелени лист купуса

50-60

50-60

Зелена салата

30-50

30-50

Црни лук

60-80

60-80

Бели лук

500-600

500-600

Шампињони

200

200

Броколи

150-200

150-200

Празилук

150

150

Карфиол

150

150

Плави патлиџан

120

120

Кисели купус

 

 

Шљиве

30-50

30-50

Брескве

60-80

60-80

Купине

200

200

Мед

700-900

700-900

Јабука

30-80

30-80

Малина

300

300

Грожђе

80-100

80-120

Суве шљиве

250-400

250-400

Крушке

60-70

60-80

Јужно воће

120-400

120-400

Лешници 1кг

1000

1000

Језгра ораси

800-1000

800-1000

Очишћена живина

210-370

210-370

Јаја

7-13

7-13

Кајмак

600-800

600-800

Сир

250-500

250-500

Пршута

1000-1800

1000-1800

Сланина

350-900

350-900

Суџук

800

800

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

 

Телад

 

 

Дебеле свиње

 

 

Прасад

200-220

190-210

Овце

120-130

120-130

Јагњад

220

220

Пшеница

25

25

Кукуруз

23

23

Јечам

25

25

ШАРАН

479

479

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

525

525

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

359

ГИЛИЦА

149

149

ОСЛИЋ КРУПНИ

409

409

ФИЛЕТ СОМА

295

295

СКУША

309

309

ХАРИНГА

249

249

ПАСТРМКА

589

589