НАЗИВ РОБЕ 27.09.2019
Пројино брашно 70-90
Кромпир/млади 50-60
Пасуљ 250-400
Паприка 60-120
Парадајиз 40-80
Краставци 50-80
Тиквице 50-60
Цвекла 80-100
Купус 30-40
Боранија 130-180
Першун веза 30
Шаргарепа 80-100
Зелени лист купуса 50-60
Зелена салата 30-50
Црни лук 60-90
Бели лук 500-600
Шампињони 200
Броколи 100-120
Празилук 150
Карфиол 130
Плави патлиџан 120
Кисели купус 150
Шљиве 40-60
Брескве 80-130
Купине  
Мед 700-900
Јабука 30-80
Малина  
Грожђе 100-110
Суве шљиве 250-400
Крушке 60-80
Јужно воће 100-400
Лешници 1кг 1000
Језгра ораси 800-1000
Очишћена живина 210-370
Јаја 7-13
Кајмак 600-800
Сир 250-500
Пршута 1000-1800
Сланина 350-900
Суџук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 180-200
Овце 120-130
Јагњад 220
Пшеница 25
Кукуруз 23
Јечам 25
РИБА  
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 525
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359
ГИЛИЦА 149
ОСЛИЋ КРУПНИ 409
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША 309
ХАРИНГА 249
ПАСТРМКА 589