04.10.2019. године

    НАЗИВ РОБЕ04.10.
Пројино брашно70-90
Кромпир/млади50-70
Пасуљ250-400
Паприка60-120
Парадајиз40-90
Краставци50-90
Тиквице50-60
Цвекла80-100
Купус30-40
Боранија130-180
Першун веза30
Шаргарепа80-100
Зелени лист купуса50-60
Зелена салата30-50
Црни лук60-80
Бели лук 500-600
Шампињони200
Броколи 200
Празилук150
Карфиол80-100
Плави патлиџан80-90
Кисели купус150
Шљиве50-80
Брескве130
Дуње80
Мед700-900
Јабука40-80
Мушмуле 
Грожђе100
Суве шљиве250-400
Крушке60-80
Јужно воће100-400
Лешници 1кг1000
Језгра ораси800-1000
Очишћена живина210-370
Јаја8-13
Кајмак600-800
Сир250-500
Пршута1000-1800
Сланина350-900
Суџук800
СТОЧНА ПИЈАЦА 
Телад 
Дебеле свиње 
Прасад170-190
Овце120-130
Јагњад 
Пшеница25
Кукуруз23
Јечам25
РИБА 
ШАРАН479
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ525
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ359
ГИЛИЦА149
ОСЛИЋ КРУПНИ409
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША309
ХАРИНГА249
ПАСТРМКА589
Tags: No tags

Comments are closed.