25.10.2019. године

    НАЗИВ РОБЕ25.10.
Пројино брашно70-90
Кромпир/млади50-70
Пасуљ220-400
Паприка60-120
Парадајиз40-90
Краставци80-100
Тиквице50-80
Цвекла80-100
Купус30-40
Боранија150-250
Першун веза30
Шаргарепа80-100
Зелени лист купуса50-70
Зелена салата30-50
Црни лук60-80
Бели лук 500-600
Шампињони200
Броколи 200
Празилук120-150
Карфиол60-90
Плави патлиџан70-90
Кисели купус150
Шљиве80-100
Брескве 
Дуње80
Мед700-900
Јабука30-70
Мушмуле 
Грожђе100-140
Суве шљиве250-400
Крушке70-150
Јужно воће130-400
Лешници 1кг1000
Језгра ораси800-1000
Очишћена живина210-370
Јаја8-14
Кајмак600-800
Сир250-500
Пршута1000-1800
Сланина350-900
Суџук800
СТОЧНА ПИЈАЦА 
Телад 
Дебеле свиње150
Прасад200-220
Овце120-130
Јагњад250-260
Пшеница25
Кукуруз22
Јечам25
РИБА 
ШАРАН 
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 
ГИЛИЦА 
ОСЛИЋ КРУПНИ 
ФИЛЕТ СОМА  
СКУША 
ХАРИНГА 
ПАСТРМКА
Tags: No tags

Comments are closed.